Bekijk de Teylers winactie en doe mee! ūü¶© –¬†Bekijk deze mail in je browser!
Bekijk de Sint Pancras make-over
Bekijk de Sint Pancras make-over
Bekijk de Sint Pancras make-over
‚ÄėMarbelous Hotel‚Äô in Sint Pancras
Marleen en Mike wonen nog geen half jaar in hun droomhuis; een prachtig vrijstaande en sfeervolle notariswoning in Sint Pancras. Ze vielen voor de nieuwbouwwoning in oude stijl met hoge plafonds en de oude elementen die in de woning zijn toegevoegd. Ze zien alleen nu dat ze op het gebied van inrichting er niet uit gaan komen. Frans komt het stel een handje helpen en het thema van de make-over is ‚ÄėMarbelous Hotel‚Äô.
Shop the look
Bekijk de Sint Pancras make-over
Landschap met exotische vogels Aert Schouman (1710-1792) 1765 van Teylers Museum
Klapekster Stephanus Hendrik Willem van Trigt (1790-1840) voor 1840 van Teylers Museum
Vergulde vrouw op brokaat van Affect Fotografie
Where East meets West [green marble] van Affect Fotografie
Ben je ge√Įnspireerd door de stijl van de werken uit de make-over? We hebben een selectie gemaakt van werken die perfect bij deze stijl aansluiten.
De vogels van het Teylers Museum
Frans is gegaan voor werken uit het Teylers Museum. Het Teylers Museum presenteert tot en met 9 januari 2022 de tentoonstelling Vogelpracht. Stap binnen in een bonte volière, ontdek de mooiste vogelafbeeldingen uit de collectie en ga op zoek naar de verschillen tussen de vogelwereld van vroeger en nu. En nog leuker, je kan de prachtige afbeeldingen uit de tentoonstelling ook zelf aan de muur hangen! Je vindt een selectie werken uit de tentoonstelling Vogelpracht terug in onze collectie. Haal de vogelpracht collectie in huis!
American Flamingo - Teylers Edition - Birds of America, John James Audubon (zonder witrand) van Teylers Museum
Rozeborstkaketoe, John Gould van Teylers Museum
Win kaartjes voor de tentoonstelling in het Teylers Museum!
Tentoonstelling Teylers Museum
Wil je de vogelafbeeldingen in het echt bekijken? Dat kan! Wij mogen in samenwerking met het Teylers Museum 2 kaartjes weggeven voor de tentoonstelling Vogelpracht in het Teylers Museum in Haarlem. Wil je kans maken op de kaartjes? Klik dan op onderstaande knop, vul je e-mailadres in en doe mee met de winactie!
Meedoen kan tot en met zondag 14 november. De winnaar zal maandag 15 november per mail bericht krijgen.
Uit de community: De reis foto's van Johan
Uit de community:
De reisfoto’s van Johan

De reis foto's van Johan
We zijn verzot op de reisfoto’s van Johan Michielsen, het creatieve brein achter Affect fotografie. Al sinds 2011 vertrekt hij met zijn camera èn een rugzak vol brillen naar gebieden waar mensen ver van de bewoonde wereld wonen die om diverse redenen geen mogelijkheid hebben om een goede bril aan te schaffen.
Stem je op ons?
Werk aan de Muur, Hendrik Figeeweg 3G-6, 2031BJ Haarlem, The Netherlands